Division 1

SMK Eksjö MC & US står som TOTALSEGRARE i serien Div 1 Södra 2017. Laget har vunnit fyra av de åtta deltävlingarna, kommit tvåa i tre och trea i en. Laget ställde upp i lag-SM i Voxnadalen den 7 oktober och placerade sig där på en 16:e plats.

Klubben har som uttalad policy att de formmässigt bästa förarna skall representera SMK Eksjö MC & US vid respektive deltävling.
Detta innebär att truppen över året har förändrats, allt efter de individuella resultaten och den egna personliga utvecklingen.

Det är lagledaren, Anton Isaksson, som har haft det fulla ansvaret för uttagning och coachning av laget och att det är laget före jaget som är den bärande tanken.

Åttonde och sista deltävlingen för 2017 gick i Oskarshamn och det blev på nytt seger för Eksjö. Samma lag, Victor, Jesper, Linus och Tim gjorde mycket bra ifrån sig och det resulterade i totalseger både för dagen och året.

Sjunde deltävlingen i Rödeby resulterade i ytterligare en seger. Snabbaste föraren var på nytt Victor och till sin hjälp för segern hade han Jesper, Linus och Tim.

Sjätte deltävlingen på hemmabanan resulterade i ytterligare en seger med Victor som anförare. Hann vann åter igen sina båda heat. Robin, Jesper och Tim körde också bra och bidrag till segern. Nu blir det spännande inför de båda avslutande tävlingarna i årets serie.

Femte deltävlingen i Vrigstad resulterade i en andraplats för dagen men laget behöll ändå 1:a platsen. Victor vann båda sina heat och Robin, Jesper och Tim hjälpte till med poängplaceringarna.

Fjärde deltävlingen den 11 juni i Helsingborg resulterade på nytt i en 2:a plats för dagen. Victor, Jesper, Tim och Kevin såg till att laget behöll sin 1:a plats i serien.

Tredje deltävlingen gick av stapeln i Skivarp den 10 juni. Victor, Jesper, Tim och Kevin blev 2:a för dagen och laget återfick 1:a platsen i totalen.

Vid andra deltävlingen i Tranan den 25 maj blev laget bestående av Victor, Jesper, Tim och Kevin Simonsson, 3:a för dagen vilket resulterade i att laget åkte ner till en andraplats i totalen.

Vid den första deltävlingen för året intog våra påskkycklingar översta platsen på prispallen. Victor Fahlén 1:a och 2:a, Jesper Gangfors 2:a och 3:a, Robin Ember 6:a och 4:a. Tim Petersson blev 23:a i ett heat. Bra start på 2017 års serie och GRATTIS grabbar.

 

 

Du kan följa serielagen på denna länk