Division 1

Klubben har som uttalad policy att de formmässigt bästa förarna skall representera SMK Eksjö MC & US vid respektive deltävling.
Detta innebär att truppen över året kan förändras, allt efter de individuella resultaten och den egna personliga utvecklingen.

Det är lagledaren, Robin Ember, som har det fulla ansvaret för uttagning och coachning av laget och att det är laget före jaget som är den bärande tanken.

Vid fjärde deltävlingen i Uppvidinge klev laget upp ett snäpp och blev två och behöll därmed förstaplatsen i seriens Div. 1. Det var även denna dag Jesper, Robin, Tim och Linus som gjorde bedrifterna i värmen. Strongt gjort och Grattis grabbar.

Vid tredje deltävlingen i Tranan den 2 juni blev laget 3:a för dagen men ligger kvar som 1:a i tabellen. Jesper, Robin, Tim och Linus var de som svettades i värmen för att laget skulle behålla förstaplatsen.

Andra deltävlingen i Huskvarna den 13 maj gav samma resultat som dagen innan med en förstaplats och det innebär att vårt lager har ledningen i Div 1 efter två deltävlingar. Victor blev 2:a, Jesper 7:a, Linus 11:a och Robin 14:e. GRATTIS än en gång.

Vid den första deltävlingen för året som gick i Tranås den 12 maj intogs översta platsen på prispallen av vårt lag som bestod av Victor Fahlén 2:a,  Robin Ember 5:a, Linus Karlsson 9:a och Jesper Gangfors 18:e. Bra start på 2018 års serie och GRATTIS grabbar.

Följande tävlingar i serien;

15 sept  Vrigstad MK

16 sept  SMK Värnamo

6 okt       Oskarshamns MSK

7 okt       Rödeby CK

 

 

Du kan följa serielagen på denna länk