VÄLKOMMEN TILL SMK EKSJÖ MC & US

STOPTÉBANAN öppen enligt tider under fliken Banorna.   Lördagen den  21 sept är banan stängd för allmän åkning med anledning av Ränneslättsloppet.

RÄNNESLÄTTSLOPPET  21-22 sept nästa för alla klubbmedlemmar/funktionärer. Men tänk på och planera in att vi behöver många funktionärer för uppbyggnaden fredagen den 20 sept

Vid lag-SM i Helsingborg den 7 sept kom vårt lag bestående av Robin Ember, Jesper Gangfors och Tim Petersson på 15:e plats. Vann gjorde SMK  Dala Falun. Grattis till det laget.

Styrelsemöte 1 okt. kl 18.30 på Stopté.

I samband med årets sista klubbtävling den 12 oktober samlas vi till ett gemensamt klubbmöte för att diskutera klubbens verksamhet inför kommande år. Då är det viktigt att så många medlemmar som möjligt kommer och har med sig frågor, förslag och önskemål.

SMK Eksjös Div 1-lag blev 2:a i den fjärde deltävlingen och ligger nu på en 3:e plats i serien. Endast 2 poäng efter ledaren. Div 2-laget blev för dagen 6:a och ligger kvar på en 7:e plats i serien. Under fliken Verksamhet, Division 1 o 2, går det att läsa om våra serielag.

Länk till RFs info om GDPR finns under Klubbinfo/Medlemsinfo.

Kalender

www.webbkalender.se – Den enkla kalendern